Ohita navigaatio

Vihahuone

Raskas päivä töissä?

Menikö hermo jatkuviin liikenneruuhkiin? Jatkuva räntäsade nostaa ketutuskäyrän punaiselle Oletko aina halunnut lyödä työpaikan verkkoprintterin säpäleiksi? Miltä tuntuisi heittää kännykkä seinään tai hajottaa ihan kaikki?  Nyt tämä on mahdollista Tampereella: Puutarhakadulla sijaitsee Vihahuone, jossa saa päästää raivon valloilleen turvallisesti ja asianmukaisissa suojavarusteissa.
HUOM! Vihahuone on K-18 (vanhempien seurassa K-16). 

Raivoa. Riko. Hajota. 

Maailmalta tuttu raivohuone vihdoin Tampereella! säännöt ovat yksinkertaiset: hajota kaikki ja pura samalla patoutunut vihasi ja turhautumisesi, mutta älä satuta itseäsi. Rajana raivoamisessa on vain mielikuvitus. Käytettävissä on valikoima erilaisia lyöntiaseita kuten vasara, sorkkarauta, rengasrauta sekä leka.

Vihahuoneeseen menijä sonnustautuu asianmukaisiin suojavarusteisiin, valitsee mieleisensä taustamusiikin ja antaa viuhua. Raivo nousee kuin itsestään.

Välineet & tavarat

Vihahuoneessa on kattava valikoima erilaisia lyöntivälineitä. Metallinen putki, eri kokoisia vasaroita, sorkkarauta, rengasrauta, leka jne.

Hajotettavat tavarat
Perushintaan kuuluu valikoima hajotettavia tavaroita kuten esim. pulloja, mukeja ja erilaista toimistoelektroniikkaa. Valikoima vaihtelee päivittäin saatavuuden mukaan. 

Vihahuoneen nurkkiin edellisiltä käyttäjiltä mahdollisesti jääneitä tavaroita on myös luvallista ja suotavaa hajottaa lisää. 

Turvallisuus

• Pukeudu suojavarusteisiin

• Huoneessa saa olla vain yksi henkilö kerrallaan 

• Huoneen ovi tulee olla toiminnan aikana suljettuna sirpaleiden lentämisen vuoksi

• Saat hajottaa vain yhtä tavaraa kerrallaan 

• Palauta lyömäväline sille osoitetulle paikalle käytön jälkeen 

• Ota huomioon, että tavarat voivat kimpoilla seinistä ja lattiasta 

• Noudata varovaisuutta ja vältä itsesi vahingoittamista

Muuta huomioitavaa

Ikäraja
Ei alle 16-vuotiaille.

Vastuuvapaus
Käyttäjä allekirjoittaa vastuuvapauslomakkeen ja vastaa Vihahuoneessa toimiessaan omasta turvallisuudestaan pukeutumalla pakollisiin turva- ja suojavarusteisiin sekä noudattaa ohjeita sekä tarvittavaa varovaisuutta.  

Turva- ja suojavarusteet
Käyttäjä saa Vihahuoneelta tarvittavat varusteet. Henkilökunta opastaa tarvittaessa turvajalkineiden, suojahaalarin, käsineiden, suojamaskin sekä kypärän pukemisessa.

Hinnat

Hinnat ovat 1 henkilölle. 

Kiukku 15€ 
Pienet kiukunpuuskat katoavat, kun pääset tavaroiden rikkomisen makuun.

Viha 25€ 
Aggression asteikolla Viha kuuluu keskitasoon, jolloin pääset hajottamaan jo kättäkin suurempaa esinettä. 

Raivo 35€
Raivolla saat kunnon hien pintaan ja turhautumiset karistettua! Ei höyhensarjalaisille

Avioero 20€
Avioeropakettiin tuot omat/exäsi tavarat hajotettavaksi.


Sankaripaketti 50€
Oivallinen lahja niin päivänsankarille kuin polttareillekin! Erikoispaketti sisältäen laatikollisen tavaraa rikottavaksi sekä muutaman erikoisesineen! Muistoksi kävijälle Vihahuonesessio muistitikulle tallennettuna.  

Ryhmäpaketit
Ryhmäpaketti 5 henkilölle 150€. Kaikki pääsevät raivoamisen makuun, sillä paketista löytyy jokaiselle niin pientä kuin suurempaakin hajotettavaa. 
Kokoamme ryhmällenne juuri teille sopivat setit, kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse! Rikottava tavara koostuu lasitavarasta toimistolaitteistoihin ja vaihtelee päivittäin saatavuuden mukaan.