Website Builder

Voit maksaa pakohuoneen myös seuraavilla tuotteilla: Tyky-seteli ja -online, Ticket- ja Virike-seteli/kortti, Smartum-seteli/kortti/online sekä ePassi. Yrityksille laskutusmahdollisuus..

RUN OUT -PAKOHUONEET

Tampereen keskustassa sijaitsevassa Run Outissa on kolme erilaista ja elämyksellistä pakohuonetta: Ruumishuone, Ydinuhka sekä Dark Room. Kerää tiimi kasaan ja selvitä huoneiden salaisuudet. 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.
UUDISTAMME PAKOHUONEITA: Kevään aikana  avaamme kaksi uutta pakohuonetta. Dark Room on käytössä myös remontin aikana. 

Jännää vai enemmän jännää?

Kerää porukka kasaan ja ratkaiskaa mysteeri.

Mitä sinun tulee tehdä?

Seuraavassa ohjeet kaikessa yksinkertaisuudessaan!

KOKOA TIIMI

Kokoa tiimi ja varaa huone nettipalvelustamme. Tiiminne lukitaan  ohjeistuksen antamisen jälkeen huoneeseen.

AIKAA 1 TUNTI

Pakohuonepelissä tiiminne täytyy pelata yhteen ja käyttää luovuutta monilla tavoilla. Paineiden kasvaessa kylmähermoisuus palkitaan

RATKAISKAA MYSTEERI

Selvittäkää tienne ulos huoneesta alle tunnissa! Pelin jälkeen voitte käydä tapahtumia läpi Crazyn baarissa juotavan ja snacksien parissa.

RUUMISHUONE

Eletään epätietoisuuden aikoja. Jokin outo virus on päässyt leviämään vainajiin, jotka tämän myötä palaavat takaisin henkiin. Jotain hyvin pahaenteistä on tapahtumassa - maailmanlaajuisesti. On sinun ja tiimisi vastuulla selvittää, mistä virus johtuu ja keksiä sille vastalääke. Teillä on vain tunti aikaa selvittää tämä karmiva epidemia sekä päästä pakoon ruumishuoneelta ennen kuin jotain pahaa tapahtuu teillekin!

 HUONE ON SULJETTU! UUSI HUONE AVAUTUU KEVÄÄN 2019 AIKANA!

YDINUHKA

Kolmas maailmansota on käsillä. Suurvaltojen ydinohjusten laukaisukoodit ovat joutuneet pahamaineisen rikollisjärjestön haltuun – henkilöille, joille ne eivät missään nimessä saisi joutua! Totaalinen ydintuho uhkaa maailmaa ja vain sinun tiimilläsi on pääsy ohjusbunkkeriin keskeyttämään ohjuksen lähtölaskenta. Teillä on tunti aikaa pelastaa itsenne sekä muu maailma lopulliselta tuholta!

HUONE ON SULJETTU! UUSI HUONE AVAUTUU KEVÄÄN 2019 AIKANA!

UUTUUS: DARK ROOM

Mielisairaalassa tehdään mystistiä ihmiskokeita, eikä sairaalan asukkaisiin olla saatu yhteyttä pakkohoidon jälkeen. Kukaan ei tarkalleen tiedä, mitä suljettujen ovien takana tapahtuu. Ryhmällänne on pääsy mielisairaalan seinien sisälle ottamaan selvää erikoisesta mysteeristä. Edessä on vain yksi este: huone on pilkkopimeä. Pelissä menestyäkseen pelaajien tulee auttaa toisiaan, pitää hermonsa kurissa ja löytää poispääsy vain kuulo- ja tuntoaistin avulla.

Dark Room: ihmiskoe on K18 sekä soveltuu myös näkövammaisille.

Upeasti lavastetut pakohuoneet

Run Outin autenttiset pakohuoneet takaavat, että pelaajat pääsevat täysillä sisään pakopelin tunnelmaan. Toiminnallisuus ja audiovisuaaliset efektit kohottavat meiningin aivan uudelle tasolle. Lukuisat yllätykset ja käänteet takaavat jännittävän ja mielenkiintoisen tunnin pakopelin parissa!

Pakohuonepelien hinnat

2-3 henkeä 75€ 

4-5 henkeä 100€

6 henkeä  120€

Hinta sis. 1 h peliaikaa ja perehdyttämisen. 

Pakohuonepelin säännöt

- Aikaa huoneesta pakenemiseen on 60 minuuttia.

- Fyysistä voimaa, ketteryyttä tai rohkeutta ei tarvita pelin voittamiseen.

- Kiipeily ja suurten tai painavien huonekalujen siirtäminen huoneen sisällä on kielletty.

- Huoneessa on merkitty joitain esineitä ja kohteita "STOP"-merkein. Niitä ei saa koskea tai avata.

- Huoneesta ei saa ottaa mitään mukaan. 

- Huoneessa on videovalvonta. Kuva- ja videotaltiointi on ehdottomasti kiellettyä. 

- Ryhmän mahdollista saada vinkkejä koko pelin ajan jos pulmat tuntuvat liian hankalilta ja peli jumittaa. 

- Vaikka huoneen ovi laitetaan lukkoon, aukeaa se molemmilta puolilta hätätilanteessa.

- Käyttämättömästä varauksesta perimme varausehtojen mukaisen 70 €.

Seuraa meitä